Yritysesittely

Leipomo Puustelli Oy

Leivonnaiset Leipomo Puustellin toiminta-ajatuksena on ihmisten ravinnontarpeen tyydyttäminen ja ruokailun nautittavuuden lisääminen valmistamalla ja myymällä korkeatasoisia leipomotuotteita. Toimintamme perusta on asiakaslähtöisyys, jonka lisäksi arvoihimme kuuluvat rehellisyys ja vastuullisuus.

Yritys toimii Pohjois-Savossa, Pielavedellä. Toiminta-alueeseen kuuluu Pielaveden lisäksi Keitele, Vesanto, Tervo, Karttula, Suonenjoki ja Rautalampi. Kuopion suuntaan tuotteita toimitetaan Maaningalle, Siilinjärvelle, Vuorelaan ja Kuopioon. Toiminnan edelleen laajentuessa markkina-alueeseen kuuluu nykyään myös Iisalmi ja Lapinlahti. Lähialueen asiakkaille leipomotuotteita jaetaan jopa kolme kertaa päivässä, jolloin he saavat tuotteensa mahdollisimman tuoreina.

Kahvila Alunperin leipomo aloitti toimintansa jo vuonna 1965, jolloin sen omistajana oli Pielaveden Osuuskauppa. Osuuskaupan toiminnan loputtua vuonna 1992, perusti Matti Tissari Leipomo Puustelli Ky:n. Toimintaa jatkettiin osuuskaupan tiloissa, mutta liiketoiminnan kasvaessa päätettiin rakentaa omat toimitilat. Uusi leipomo valmistui vuonna 1998 Pielaveden keskustaan. Leipomon yhteyteen tuli myös kahvila.

Matti Tissarin jäädessä eläkkeelle, leipomon johdossa jatkoi Jouni Tissari. Samalla yritysmuodoksi vaihdettiin osakeyhtiö.

Keväällä 2005 leipomo sai uudet omistajat. Anne ja Jouni Tissari myivät leipomon liiketoiminnan Jouni Asikaiselle ja Pekka Savolaiselle.

Toukokuussa 2014 leipomo siirtyi kokonaan Arja ja Pekka Savolaisen omistukseen.

Nykyisin yritys on yksi Pielaveden suurimmista työnantajista 10-15 työntekijällään.

 
Löydä meidät Facebookista | Leipomo Puustelli Oy Powered by KotaCom. www.kotacom.net